lesmateriaal

Het is een poosje erg stil geweest op mijn site. De afgelopen tijd heb ik veel werk gestoken in het maken van digitaal lesmateriaal (zogenaamde videotutorials) en daarom heeft het de site minder aandacht gekregen. Gelukkig is het nu tijd om dat lesmateriaal online te zetten zodat iedereen wat extra photoshop en tekenles kan volgen. Hieronder staat een lijst met de verschillende lessen. Het is de bedoeling dat de lijst steeds langer wordt dus kom geregeld even terug.

Bij elke photoshopcursus worden bronnen beschikbaar gesteld. Deze bronnen mogen uitsluitend gebruikt worden voor de onderstaande lessen en mogen niet zonder toestemming verder verspreidt worden of voor andere doeleinden gebruikt worden..

De bronnen moeten worden opgeslagen op de computer. Als een bron uit meer dan 1 foto bestaat, dan worden deze aangeboden in het ZIP-formaat. Het zip-bestand moet eerst uitgepakt worden voordat er mee gewerkt kan worden (Uitleg Zip-bestanden uitpakken).

Basiscursus Photoshop Retoucheren

Basiscursus Retoucheren in Photoshop (online video) Bronnen (klik met rechtermuisknop en kies opslaan als…)

Photoshopcursus vakantiekaart

Vakantiekaart maken in Photoshop (Online video)  Bronnen (klik met rechtermuisknop en kies Link opslaan als…)

Photoshopcursus Digitale GraffityDigitale graffiti maken in Photoshop (Online video) Bronnen (klik met rechtermuisknop en kies Link opslaan als…)

perspectief_intro

Perpsectief Tekenen Introductie (Online video)