De Waldheim-mavo had drie fotografen gevraagd een foto aan te leveren voor de voorkant van hun informatieboek 2014. Eerder dit jaar had ik al een fotoshoot georganiseerd voor alle brugklasleerlingen. Eén van deze foto’s leek mij bijzonder geschikt. De foto was genomen voor een groen scherm dus er moest nog wel het één en ander aan de achtergrond gedaan worden. Na enkele uren bewerken in photoshop is dit het resultaat. De foto bestaat uit twee groepsfoto’s van de huidige brugklas leerlingen gecombineerd met vormen in de kleuren van de Waldheim-mavo huisstijl.
De schoolleiding was blijkbaar erg te spreken over het resultaat want mijn ontwerp is gekozen voor de cover van het informatieboekje 2014. Voor de tweede keer op rij want ook vorig jaar prijkte één van mijn foto’s op de cover van het informatieboekje.

 Cover jaarboek Waldheim-mavo 2014