Info - JoostBouwersmallRightIk ben Joost Bouwer en heet u van harte welkom op mijn website. In deze informatie-sectie vind je informatie over mijzelf, het portfolio, de collectie van gratis Photoshop lesmateriaal en de regels betreffende het gebruik van al het materiaal dat beschikbaar wordt gesteld op mijn site. Gebruik de titels hieronder om naar de betreffende informatie-sectie te gaan of scrol verder naar beneden voor de secties blog, portfolio, lesmateriaal en contact. -Joost Bouwer

Persoonlijk portfolio én collectie van gratis Photoshop lesmateriaal

Deze website heeft twee doelen. Het eerste doel van deze site is het beschikbaar stellen van gratis, hoge kwaliteit Photoshop lesmateriaal. Als docent zijnde vind ik ik dat lesmateriaal altijd voor iedereen toegankelijk moet zijn en zodoende bied ik op deze site mijn lesmateriaal gratis aan.
Het tweede doel van deze site is promotie van mijn eigen werk, zoals fotografie, schilderen, tekenen en digitaal vormgeven. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe opdrachten. Neemt u daarom gerust contact met mij op als u denkt dat ik u van dienst kan zijn. Gebruik hiervoor de Contact-sectie op deze pagina.

Regels

Het gebruik van de site en het aangeboden Photoshop lesmateriaal op deze site is geheel gratis. Er zijn wel regels verbonden aan het gebruik van de lessen en het aangeboden materiaal. De foto’s die bij de lessen worden aangeboden mogen uitsluitend gebruikt worden voor het voltooien van deze lessen. Het is verboden de foto’s verder te verspreiden of te gebruiken met een ander doel dan het voltooien van de les. De video’s mogen uitsluitend gebruikt worden als lesmateriaal.

Werk dat getoond wordt in het portfolio mag gedownload en gebruikt worden voor eigen gebruik. Het werk mag echter niet aangepast worden. Werk uit het portfolio mag niet verder verspreidt worden of onder een aan aangeboden worden. De kopieerrechten en het intellectueel eigendomsrecht blijven voorbehouden aan Joost Bouwer.

Joost

Zolang als ik mij kan herinneren, ben ik druk met vormgeven.
Het vormgeven begon met tekenen. Later volgden handvaardigheid en (3D)Computer animatie. Ik volgde de lerarenopleiding Handvaardigheid aan de Hoge School voor de Kunsten Amsterdam (Bachelor of arts.) Mijn vakverbreding (2de studie) was tekenen. In mijn vrije tijd ontwikkelde ik mijn 3D/Computeranimatie vaardigheden.

Na mijn studie kreeg ik in 2003 een baan op de Waldheim-mavo, een kleine VMBO-T school in Baarn. Ik geef daar nu ruim 10 jaar les in het vak Beeldende Vorming en Tekenen (examenvak). In mijn vrije tijd ben ik graag aan het tekenen, schilderen, Photoshoppen, fotograferen, 3D modellen maken en video’s maken. Naast mijn werk op de Waldheim-mavo, mijn hobby’s en mijn gezin maak ik ook werk in opdracht. Indien u hier meer informatie over wilt hebben, gebruik dan contact-sectie onder aan deze pagina. -Joost

Informatie over Programma’s

Er zijn heel veel programma’s waarmee u digitaal kunt schilderen, 3D animaties maken, foto’s bewerken, films maken, noem het maar op. Professionele programma’s zijn vaak erg duur. Gelukkig is er voor elk professioneel programma een gratis tegenhanger beschikbaar:

Doel

Fotobewerking en vormgeving:
3D animaties:
3D modellen en texturen maken:
Video-editen:
Video-effecten en animaties:

parallax-miniaturen-back

parallax-miniaturen-front

Logo JB Design medium
www.JoostBouwer.nl